Om Bestin

Med Bestin får du en plattform som automatiserar den dagliga verksamheten med integrerad hantering av ditt företags strategier, projekt, processer, ärenden och dokument.
Boka Demo

Innan Bestin var ett företag var det en idé. Det handlar inte om en produkt eller en marknad utan om den kultur som behövs för att upprätthålla innovation och värde. Bestin grundades på tron att talangfulla och passionerade människor med rätt stöd kommer att ge fantastiska resultat.

Idag är Bestin en erkänd ledare inom affärsprocesshanteringssystem (BPMS) och digital processautomatisering (DPA) med sin marknadsledande low-code plattform.

Vi är här för att förenkla vad som krävs för att göra bra idéer till kraftfulla affärsapplikationer som ger betydande värde.

Varför Bestin

På Bestin anser vi att företag behöver ett enklare sätt att skapa kraftfull programvara. Det är därför vi pionierade marknaden för lågkod, och det är därför vi är engagerade i kontinuerlig innovation. Vi gör det genom att hålla fokus på våra kärnprinciper:

Boka Demo

Enkelt

Varje aspekt av Bestin är byggd för enkelhet – från vår intuitiva användarupplevelse till vår produktiva low-code designmiljö i molnet.

Bestin kräver mycket mindre support än andra leverantörer, med Amazon Cloud som helt och hållet eliminerar underhåll och uppgraderingsstöd.

Allt detta leder till lägre totala kostnader för Bestin applikationer än för konkurrerande tillvägagångssätt. Genom att hålla det enkelt kommer du igång snabbt med affärsapplikationer som effiktiviserar hela företaget.

Det går snabbt

Du behöver resultat idag. Och mer resultat i morgon.

Vi har utvecklat företagets low-codesutveckling så att du kan leverera transformativa affärsapplikationer på en bråkdel av tiden som det brukade ta. Upp till 20x snabbare – för i Bestin kodar du inte din lösning. Du ritar / Konfigurerar den, som ett flödesschema.
Vårt fokus på att kombinera extrem hastighet med oöverträffad enkelhet är det som gör det möjligt för oss att erbjuda något unikt i branschen.

Smartare automatisering

Vi tror på att en samordning av aktiviteterna hos anställda, artificiell intelligens (AI) och automation kan omvandla din verksamhet och låsa upp exceptionellt värde för dina kunder.

Bestin är den moderna arbetskraften för företag, system och robotar. Vi tillhandahåller no-code integration till de bästa tillgängliga tjänsterna från plattformar som Google, Amazon och Microsoft (STÄMMDER DETTA? / VILKA FLER?). Vi kopplar samman och förenar dina företagsystem och data.

Vi kallar det intelligent automation. Det är bra för ditt företag eftersom AI och maskininlärning (ML) driver bättre affärsbeslut, och processautomatisering (RPA) minskar kostnader och fel vid upprepade uppgifter. Det är bra för dina kunder eftersom de blir bättre, snabbare och smidigare. Det är bra för dina anställda eftersom de kan fokusera sin tid på kundinteraktion och kreativ problemlösning.

Med Bestin bygger du inte bara applikationer snabbare än någonsin tidigare. Du bygger smarta applikationer för att optimera ditt företag.

Byggd för framtiden

Företaget förblir inte detsamma; det ändras alltid. Nya marknadsmöjligheter och nya konkurrenshot är alltid precis runt hörnet. Du måste kunna agera snabbt. Det betyder att dina appar måste ändras snabbt.

Verkligheten är de flesta IT-avdelningar är överväldigade och upprätthåller hundratals föråldrade lösningar som gått i arv genom företaget. Bara “att hålla lamporna på” är en börda som dränerar resurser och förhindrar innovation.

Med en gemensam datalösning och UX-mönster och samtidiga uppgraderingar är Bestin unikt med att eliminera belastningen av applikationsunderhåll.

Kort sagt, Bestin ser till att low-codesutveckling ger en övergripande strategi för att organisera framtida apputveckling på ett hållbart sätt.

Molnet med Amazon Cloud (AWS)

Varje leverantör hävdar att de har ett bra moln – säker, skalbar, pålitlig. Det är helt enkelt inte så. Är återhämtningstiden uppmätt i minuter, timmar … eller dagar? Finns det ett SLA? Överensstämmer den med en tredjeparts säkerhetsbedömning? Är uppgraderingar enkla – och kommer de utan extra kostnad?

Bestin Cloud är alltid företagsklass eftersom vi tror att din sinnesro är oförhandlingsbar.

Intresserad av att veta mer?

Boka Demo